”Vi säljer inte ett pris vi säljer kvalitet”. Med en given känsla för just kvalitet, tillsammans med en stark övertygelse att ge ”svenska män bättre stil”. Perfekt för dig som vägrar välja mellan stil och kvalitet.

Barbour är ett engelskt varumärke grundat 1894. Märket designar vattentäta ytterkläder, läderdetaljer, skor och accessoarer. Mest kända för sina vaxade bomullsjackor som är en viktig del av den engelska country-stilen.

Björn Borg kännetecknas av kvalitetsprodukter med en kreativ och innovativ design, och bygger på det sportiga arv som Björn Borg står för. Fokus är på underkläder samt  skor, väskor, parfym och glasögon.

Humanekologiska underkläder i högsta kvalitét sedan 1941. Idag är Calida ett självklart basplagg i varje garderob.

NN07 skapar kläder som de själva vill ha på sig, de vill vara märket utan gränser. Ambitionen är att göra den perfekta passformen och ge varje liten detalj uppmärksamhet.

We love jeans, a passion we share with everyone who mourns a pair of worn out jeans as a close friend. Jeans share the same soul and attitude as music. The inspiration springs from the same dreams.

Oscar Jacobson vänder sig till “Den moderna mannen som är tillräckligt ung för att älska mode och samtidigt vuxen nog att ta beslut och våga ha en personlig stil”

REPLAY har sedan starten 1978 i Italien utvecklats från att vara ett fokuserat skjort- och t-shirt-varumärke till att bli ett konceptvarumärke med tyngdpunkten vid jeans och denim.

Sail Racing grundades 1977 och är ett svenskt klädmärke inriktat på seglarprodukter. Kläderna bär tydliga spår av tävlingskvalitet och funktionaliteten är hög. Stilen är sportig och seglingsinspirerad.

Stenströms är ett svenskt klassiskt klädmärke med fokus på skjortor. Grundat redan 1883 då skräddaren August Stenström öppnade en butik i Helsingborg, som faktiskt fortfarande finns kvar.

Tommy Jeans (tidigare Hilfiger Denim) riktar sig till den denim-medvetne kunden. I Tommy Jeans kollektioner hittar du oftast en mix av lite ledigare, sportigare kläder och denimplagg.

1903 började Tiger of Sweden tillverka måttsydda kostymer. Snart kom den typiska, minimalistiska skandinaviska designen att bli riktigt modern. Idag presenterar företaget ytterst smakfulla, urbana kreationer.

Topeco är sedan 1948 en av Skandinaviens ledande leverantör av strumpor, underkläder och accessoarer till både män och kvinnor.

Dahlins högkvalitativa kläder, accessoarer och skor med stilren design ger var man en unik möjlighet att våga gå ifrån den klassiska enfärgade garderoben. Med mjuka toner i kulören framhäver den mannens rätta jag.

Vässa stilen och uppgradera din garderob. Upptäck Etons urval av tidlöst moderna skjortor och matcha med din favoritkostym. Komplettera din outfit med deras senaste accessoarer och skapa en modern stil.

Gants rötter är från den amerikanska östkustens lediga klädstil. De kombinerar den amerikanska stilen med europeisk elegans och kvalitet.

The collection of socks features an almost endless variety of models and designs, crossing a wide spectrum of colour combinations, materials and textures.

Morris blandar klassiskt preppy och tydliga brittiska influenser med samtid, nytänkande och envishet. Kollektionerna har en ung approach med inspiration från brittiska universitetsmiljöer.